Klamy
Anotace: Trochu psychopaticko-masochistická věc. No přece mě znáte, jsem psychicky narušený blázen :)
Do rány ti nasypu špetku soli
Neříkej, že tě to bolí
Pomalu, ale jistě omdlíváš
To co je kolem tebe nevnímáš
Zakopu tě na zahrádce
Náš vztah trval krátce
A odejdu ke své pravé lásce
Půjdu v mojí slušné masce
Komentáře (2)
Komentujících (2)