intro/extro
Anotace: ... dospíváme rychle,dospíváme nešťastně...
intro/Vertní/ blbeček
s pavučinou kdekoliv v těle..
10 směrů pro jeden cíl
************
zmatek
vzpomínka
melancholie
utopie
smutek
naivita
bezbrannost
nejistota
strach
samota
*************
chtěl by jí zpět
dokonale se přetvařuje
Extra/vertní/ chytrolín
*na první pohled...
12 cm zášklebu v 1 s
/je nešťastný/
Má v rukou svět
*Dekadentní politik hlásí demokracie...
manifest se přepisuje..
Dada umírá v očích dospělích
*Všichni jsme dospělí*
/všichni nenávidíme/
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: démon zatracení
Komentáře (1)
Komentujících (1)