Mýtina
S hlavou zdviženou namířil jsem
k lesu
svou sekyrou
jež rázně nesu
ale v kraji!
v tomto svatém kraji
kde usínal jsem pod korunami
básníků
a stavěl vzdušné zámky v obklopení
zedníků
zde rozchází se se mnou svět
plný dávných objetí a drahých let
tam kde z kůry zela báseň
pro tebe
teď hledím mýtinou
v široké nebe
a sleduji pařezy neslyšné
mého hlasu
stojí tu nehnutě, po věčnost času
Už nemusím kácet stromy, kácet les
v něhož pár střípků, vzpomínky mé jsem vnes´
Vše odešlo a já odcházím
Naposledy otačím hlavu
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: Churry, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)