Moje teta
Anotace: O mé tetě...
Sbírka:
Rodina
Moje teta píše básně.
Její verše jsou hrozně krásné.
Já tak psáti neumím,
s verši pěkně zápolím.
Její verše na jazyku pohladí,
srší z nich láska a mládí.
Mám ráda ty verše její,
jsou jak když ptáčci na obloze pějí.
Sama pro sebe si musím slíbit,
že se jí tahle básnička bude líbit.
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: Mr Higgins, MalaIzis, divoska_jaja, Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)