Absurdity
Anotace: Tak trochu abstraktní expresionismus. Byl to pokus o něco jiného, než jsem psal dosud. A perlička - skutečný text této básně je nerozluštitelný. Příjemnou zábavu!
Den se táhne jak sen
chce kazit cizí
ticho a rvát ten
cípek co ti zmizí.
S melodií do noty
zapíšeš si značku
v oddílu své prázdnoty
schováš mysl v sáčku.
Barvy velké duhy
jak se tak říkává
letí stírat dluhy
to zákon udává.
Nakonec i v neděli
ve stole jsou rýhy
kůň se pase v jeteli
už máme dost tíhy.
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: lexus
Komentáře (2)
Komentujících (1)