Ke dnu
Pod zlými slovy - je skrytá láska
Nádhernou tvář - dá ti jen maska
Za zlými skutky - tkví dobrá duše
Za špatnou střelu - nemůže kuše
Táhne tě ke dnu - tvůj vlastní žal
Přemůže strach - ten, co se bál
Před Bohem poklekne - pokora sama
Nakonec dala ti.. šach mat - dáma
Komentáře (2)
Komentujících (2)