Pro mrtvého básníka
Anotace: ..........................
Zemřel proto aby žil
miloval život ale žil jen proto
aby ho naplnil
Rozdal všem štěstí
a pak nemohl už dál
Zbyla mu láska
kteru s ním bůh pochoval
Byl básník srdce tak
čeho by litoval............
Přečteno 391x
Tipy 41
Poslední tipující: kja-jin-ka, ewon, TetaKazi, Špáďa, hašlerka, Dračičák, Holis, jedam, Noc17, ziriant, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)