Nepřítel pláč
Začínám tam,kde jiní končí
brečím,když ostatní radostí tančí.
Někdy mě bolíš,živote...
V pestrý pavučině bolestí a nelásek
se denně bojím,že už nepůjde začít znova.
Chci být taky tou,která se chybama učí!
Jen tak vědět,jak je to s těma správnýma věcma
ve správnou dobu...
protože co když mi jednou zbyde jen nepřítel pláč?
Komentáře (0)