Dáma stoletá..
Ta dáma prokletá,
je už stoletá.
Vyhlíží mě každý den,
je to jako zlí sen.
Když na mě mluví,
protéza se vyklá,
mě to však nevadí,
já už jsem zvyklá.
O berličce hnáty křivé
a z huby hrozný puch.
Maminku bych neviměnila,
dámu jednu stoletou,
přece jen mě porodila,
na tu zemi prokletou.
Přečteno 420x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, Marťafon
Komentáře (1)
Komentujících (1)