Mořská panna aneb O nevyhnutelnosti
Na přídi lodi
mořská panna
Vlající vlasy
větrem bičována
Je jejím údělem
věčný úsměv v líci
Moře rozbouřené
moře milující
Na rtech příchuť slaná
pohled do hlubiny
Třpyt, lesk na hladině
pod lodí temné stíny
Ona ze všech první
prudkým vlnám čelí
Kdo stojí u kormidla?
Též jiný lodi velí
Přečteno 336x
Tipy 29
Poslední tipující: Dota Slunská, Agniezka, Indigo, Kapka, Vlk v rouše, Juraj Hrom, fab four, Jana M., Radek.oslov.Šafárik, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)