Můj sen

Můj sen

Anotace: Tam co nikde nebudu žít...

Když šumí řeka a utichá les,
a květy zavírá voňavý vřes,
svůj sen si začínám snít,
chci tančící vílou na mechu být.
Vznášet se mezi světluškami,
probíhat mezi beruškami,
usednou na kraj lesa,
tam, kde slunce za hory klesá.

Až začne předvádět se noc,
ukáže svou magickou moc,
a hvězdy se roztančí okolo měsíce,
na louce se objeví zářivá věc,
bílý, sametový jednorožec.
Pomalu projde pod svitem nebe,
své druhy má okolo sebe,
k malé studánce jdou se napít,
a pak svými rohy zlo pobít.

Já pak na hřbetě svého přítele,
koukám na krásné kraje daleké,
žiju s nimi a tvořím jejich příběh,
oni chtějí žít jen ve snech,
až přijde chvíle kdy budem se loučit,
a pláčem budou se moje oči soužit,
nebudu říkat sbohem ale budu zase čekat,
u malé studánky na lesa okraji...

V blankytných šatech se závoji....
Autor Envied, 29.06.2009
Přečteno 342x
Tipy 11
Poslední tipující: Házté, WAYWARD, Akanishi, BARBYE, Vlk v rouše, Anne Leyyd, brooklyn
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu jak ve snu :-)

05.07.2009 19:49:00 | Házté

...vítej,fajn tip :-)

03.07.2009 18:22:00 | WAYWARD

Krásné verše, jen zavřít oči a nechat se unášet...

03.07.2009 13:23:00 | hypertenze

Pohádka-jen zavřít oči a jít,
obléknu šaty a půjdu si také zatančit...

03.07.2009 13:01:00 | BARBYE

Vítej na Literu! :) Krásná básnička! Úplně jsem se zasnila! Supertip! :)

30.06.2009 15:11:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí