pár slov a přitom
ticho chorobných duší
a
zpěvy
v kterých
nic nám nepřísluší
němé obrazy kolem okenic
stíny přikrytého slunce
jemuž mraky zahalily tvář
aby
vynikla naděje zář
v krátkém okamžiku
kdy
blesky pářou nebe svou
nerozvážností rozdrásané
pohledy časem
otisky dlaní
slzy na počkání
krvavé myšlenky stopené
v hříchu
jež
láme honosnou
světa pýchu