HOLÁTKO
Anotace: ...nezapomínejte,dva jsou třeba,dva.
***
Hledám cíl
smrt škrtám
dívky a ženy
dávno jsem škrt´
jednu mám
větší auto na co by bylo
většinou jezdím sám
že napíšu superbáseň
to by byl sebeklam
obraz
krásný obraz namaluju
však nápad ještě nemám
postavím velký dům
pro koho
děti už z domu mám
á...už to mám
rozbiju prasátko
koupím si děťátko
malinké ptáčátko
co snese vajíčko
vyleze holátko
budu mít dvě
jen tak pro legraci
zavěsím ku kleci
bidélko houpací
zvomeček cinkací
kuličku cvrnkací
co je?
ani si nepípne
sedí ňák přichcíple
s ničím si nehraje
pořád jen v kleci je
ona snad nežije
á...sakra
zapomněl jsem na ptáka
***
Přečteno 392x
Tipy 64
Poslední tipující: PIPSQUEAK, netopyr333, zAbUsH, maliska, Kapka, voedor, Lota, Juraj Hrom, Aliklat, Elza511, ...
Komentáře (19)
Komentujících (19)