Motýlí křídla
Anotace: dojemná,a nebo né?
Motýlí křídla trhám na kousky
ve světě se nevyznám
mám jen hladové otázky
světla v nich poznávám
že v sobě mlčím jako stín
jen tečka mého dopisu
z které se nic nedozvím
mlčí jen svědomí
ve sktytu nalezených slov
mlčí objevené přání
čemu jen uvěřím...
Přečteno 292x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, bejbyyyy, floreciente, toužím.jít.dál, labuť, Psavec, Květka Š., Markéta Hl., Jarka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)