Pieseň smrti 2 časť
Pohlaď ma dotykom
jemného vánku
-posledný nádych je srdca hlas-
jediným bozkom
večného spánku,
pre posledný nádych nadišiel čas...
Nechaj ma v náručí snov!
Ó život...
Nech už nič z posledných slov
nezavrie východ...
Hľa, Alej ktorou kráčam,
v jej chladnom objatí
zvíja konáre stromov...
Ta Alej vedie nevedno kam,
v čiernom objatí,
spevom havranov...
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., labuť, René Vulkán
Komentáře (1)
Komentujících (1)