Anotace: (7.2.2008)
Zaujala mne zejména první a třetí sloka - jak básnické obraty, tak jejich pravidelné metrum.
01.07.2009 11:21:00 | Kamil Princ
takže i když sarkasmus a drtivá kritika jsou mi vlastní, tentokrát budu schovívavý, navzdory otřesnému verši a těžké neoriginalitě vyjadřovacích prostředků. Téma je dobré a za zmínku stojí pouze část Sarkasmus je denní chléb, smrt je jediná jistota a já tvrdím, že i vysvobození a čím dřív tím líp, takže pleasant journey (šťastnou cestu)
p.s. už jsem sbalený
30.06.2009 22:47:00 | Ch.B.
Myslím že lidé nenormální jsou vidět lépe mezi těmi normálními, když se sejdou neormální sami, je to normální...
30.06.2009 19:54:00 | kikis