Praštěná
Anotace: Nezvykle krátká. Dnes jsme brali vysvědčení. Věnována...no, to pochopíte, komu.
Slza mi z oka stéká,
neboť za dveřmi čeká
doba předlouhá. Dva měsíce
školu nespatří moje líce.
Uvidím slunko zářící,
prázdniny, léto, vodu, horko.
Leč nezřím svoji lavici.
Ani Vás, paní profesorko.
Odhalím možná tisíc krás,
přec klepou se mi kolena,
ráda bych šla do školy zas...
...Já to vím, že jsem praštěná.
Přečteno 309x
Tipy 15
Poslední tipující: Flamy, Paulín, Doradan, Psavec, Zefi, labuť, enigman, Zasr. romantik, WAYWARD, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)