Anotace: ..i já jsem čekala, až emoce se srovnají a větám napoví..kéž v rozloučení posledním tváře všech znachoví..
nádherné verše, slova tak krásně, citlivě poskládáná až se tají dech.....ST
20.09.2009 08:58:00 | hašlerka
já v jiném kraji vyrostl a jiný dýchal vzduch
a tiché vnímal šumění, jímž zpívaly mi splavy
pro tón italské opery měl naladěný sluch
jak k přijímání chodíval do kapličky u Vltavy,
však vím, že kdesi za mořem a do nedávných čas
vládl tam král-tanečník co kouzelný měl hlas
***
Jiří senior
14.07.2009 11:29:00 | j.c.
To je moc hezky sepsaná a s láskou vzdávaná pocta,
zpěvákovi z nejlepších a oblíbených.
Bude žít dále ve svých písničkách a přinášet lidem i nadále hezké zážitky z poslechu.
02.07.2009 08:27:00 | s.e.n