*****
Anotace: ..nejak nema jmeno, chuděra..
Nepochopila jsem systém, který
řídí naše city jako velký stroj
a momentálně má poruchu.
Stékaly jí po tváři.
Pramínky.
Ne slz, to jen
dešťová voda jií vymývala
z vlasů energii.
Vzpomínala na květen
to ještě bylo hezky,
ne jen mezi náma.
Je skoro červenec a prší.
Stoupla voda.
Kape nám zpod deštníků,
zase se mi vymývá.
Teď už jen barva.
Přečteno 296x
Tipy 12
Poslední tipující: Prokešová, jedam, Bíša, ziriant, Psavec, sophia92, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, Markéta Hl.
Komentáře (2)
Komentujících (2)