Stěna bez okna...
Anotace: Deprese...blázinec...pouhé sny...
Lesklý chodby....
tam jsou cítit zvláštní noci...
Oblečou do bílých plášťů
jen proč ruce za záda vážou
jediné co se zdá...
je stěna bez okna...
Na tom okně mříže co ukážou jak dál
Jenže neutečeš - nemáš kam! ...
Přečteno 354x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, susana načeva, kikis, Sleepwalker, NikitaNikaT., ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)