pro Drahu
Anotace: psáno z přátelství k dívce kterou neznám osobně
11.4.2009
Autor:pro Tebe Draho z přátelství a úsměv Tvůj
Nesmutni nemáš proč
neboť píšu Ti
pro radost
usměj se
otři očka svý
a přičichni
k růži voňavý
posílám polibek netový
přátelství voňavý
s květinou a úsměvem
na tváři Tobě pro radost
úsměv Tvůj
jest překrásný
pohlédni
ať polibek na Tvé rty
Ti dám s úsměvem
jde přeci jen
vše líp
Přečteno 268x
Tipy 3
Poslední tipující: Tacca, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (1)
Komentujících (1)