-čas, kdy to musí skončit-
Přišla ta chvíle
kdy pohledy se staly prázné
a ze slov zůstaly jen fráze.
mám v hlavě
neurčité vzpomínky na maminčiny puntíkaté šaty
ze které jsme se jako děti chytali.
Přišel čas
kdy z přání se staly prázdné nádoby na sny
a múzy prchly někam daleko.
Přišel čas
kdy je vhodný odejít.
Kdy to má skončit.
-na tenhle odchod mi celej zivot stacit nebude-
Přečteno 269x
Tipy 13
Poslední tipující: s.e.n, Bíša, Simísek, Zefi, enigman, její alter ego, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)