Zamilovanost
Anotace: ten pocit nepopsatelný...
Mozaika z lučních květů
barevná kresba na ubruse
lahodná vůně lesních jahod
co rozpouští se v puse.
Paseka večerního snění
koláček posypaný láskou
polibky dané po setmění
jen oči
převázanou páskou.
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Nút, januve, Zamilovaná do nezamilované doby
Komentáře (1)
Komentujících (1)