pochop
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=kh_2MXpNc78
Roztopila ses mi
ve všem co bylo
někdy je těžké chtít ještě
znát pravdu
nic lehčího než
milovat ve lži...
svůj svět který sis
nepřála
vyšitý na sukni
vlastní snahou
ano važ si sebe
nic jiného nemá smysl
cítit se jakkoli
umět nedýchat ve správnou chvíli
kterou si zapamatuješ než
sprostě
Končíme...!
Nečekej kouzla
kouzlit
neumím...
tarotky na stole
na krku korek plný té noci
nepomůžou a nezraní...
Jen lidé si mohou
odpouštět třeba
pořád dokola…
a pak najednou
provlečeš nit okem jehly doopravdy
a poprvé budeš vědět
že je to navždy
.
Přečteno 261x
Tipy 15
Poslední tipující: Thesssinka, slečna.závist, kikis, jedam, januve, Isquieasuus, enigman, labuť, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)