Dnešní den
Aspoň na chvíli. Jako každý...
nenuťte mě lhát,
zapírat všechny sebevraždy,
milovat...
Ah, drazí, co bych za vás dala.
Možná ani sen -
Vždyť proti vám jsem tak moc malá,
jako dnešní den.
Přečteno 393x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)