Anotace: Jsem tady, ale proč?
abys mohla milovat a byla milována též..;o)
21.10.2009 16:18:00 | Agniezka
budeš mít celý život na to, aby jsi nad tím mohla přemýšlet...
04.07.2009 21:14:00 | Stoneman
Tenhle vers se ti poved, tvuj tipicky protikladny: jsem svobodně uvězněná...taky si tak pripadam... Nad rohozkou jsem se pousmal, ty vis urcite proc - neco me to pripomnelo, ale celkovy dojem je dobry, me se libi ;)
01.07.2009 00:32:00 | Nergal
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?