Stromy
Anotace: nevim co k tomu rict
Dudlík dětských snů
Držíš v ruce své
Copánek dětských her
Rozpletl se ti jen
Hrál jsi sis na krále
Teď nastupuješ do práce
Kde je čas těch dětských her?
Kam se poděl jen?
Zmizel za údolím nebo řekou
snad ještě dál
Kde se slunce dotýká nebe a země
Komentáře (1)
Komentujících (1)