..a smutně hledí do oken,
kde ze skleněných půllitrů si lidé připíjejí..
24.09.2009 19:39:00 | šuměnka
V Tvých dílkách se hodně zobrazuje voda.... já vím, každý má své oblíbené slůvko, jakýsi symbol, který pro něj mocka znamená... není to špatně, jen jsem si všimla. Tvé dílko je moc dobré a takové... reálné.
12.07.2009 18:51:00 | NikitaNikaT.