já křídla mám
každý den se vznášívám
nad povrchem
mé země
kde i tak snad
zůstává něco
ze mě..
ST
01.07.2009 07:26:00 | Mbonita
Ty jeden...ty jsi zase studoval Ondřeje Sekoru,že?:-)
Ale ne...chápu co chceš říct...že vaše naší...postavila mosty možností a vývoj tak zrychlil,že mosty se zřítily a tím i propojení se ztrácí....hodnoty mají tendenci tlít....indigová generace nastoluje zcela jiný řád...Nebo spíše zakládá zcela jiný prostor....pro mnohé nezachytitelný...
30.06.2009 23:51:00 | zvířenka