volanie..do neba..
Anotace: dvihne mi už konečne niekto ten telefón?!
skúšam volať do neba.............
haló haló
tu je bejbyna
počujeme sa?
z telefónu sa ozýva len tú tú tú............
žeby obsadené?
prestávka?
nechcú dvihnuť?
hm..
neviem..
help help..?
no tak nič..
skúsim to teda zajtra..
snáď sa už dovolám..
Přečteno 418x
Tipy 19
Poslední tipující: strawbery, Isquieasuus, Sleepwalker, Bíša, malý lachtánek, fab four, labuť, Psavec, enigman, WAYWARD, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)