Zůstaň ...
Nevyslovená věta
tvá
těžkým závažím
se zdá
a já
na místě pod ním
přikovaná
čekám
až udeří
ozve se rána
jak do dveří
když kopne
bota okutá
jsem zticha
ani nedutám
jen ortel
nad hlavou
až zazní
tuším
že ještě víc
se zblázním
ač znamení bláznů
dávno nosím ...
neklečím
jenom tiše prosím
zůstaň ...
Přečteno 386x
Tipy 30
Poslední tipující: mírně kousavý králík, střelkyně1, Kapka, Bíša, Paulín, poustevník Jirka, AndyKo, labuť, Psavec, enigman, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)