Slzička
Anotace: **možná že ze mě mluví intuice**
Cítím, jak mi tvá slza po líci stéká,
je mi tak blízko a přeci jen není má.
Nepatří mi.
Patří jen tobě a mně snad jen tichý žal.
Tichý žal z toho, že nedokážu míti vše.
Už ne.
Musím také odmítnout, co mi chceš dát.
Šroubku můj, cítím tak moc,
je to tak zvláštní.
Myslím, že mohu ti šáhnout do nitra a ty neucukneš,
klidně se necháš,
toužís po tom.
Chceš, abych tě dobře znala,
chci, abys mě znal.
Ale cítím žal.
Stále.
Možná pan čas nám pomůže správně se zachovat.
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)