komíhavá...
Anotace: tak už to bývá...svět na chvíli zastaví a pak se zase rozkývá...
to když se přehnala bouře
s výkyvy nálad
kytky na okamžik zapomněly kvést
ovoce zrát
a mlčenliví ptáci posedávali
ve větvích věkovitých stromů...
ale situace
se určitě zlepší...
stačí nezoufat
a usmát se...
kavka z Kavkazu
přinesla zprávu
o studené fúzi v natáčkách
rozjeté po autostrádě
smykem v zatáčkách
můra se otřela vilně
o tělo ambrózie
stočená zmije ve spánku
zavlnila představou
kocour s poraněnou nohou
a šrámy z mnoha bitev
zpomalil chůzi
podíval se nepopsatelnýma očima
a zmizel ve tmě
výsostném území ušatého kaloně
známého to opylovače....
vyklepal jsem sako
pověšený
za klopy na kyvadle
přestal se sám v sobě hádat
vydrbal záda
co se tím budu párat
naředím krev vínem
se smíchem
připravím lehkou chemii
proti těžké vodě
vylezl jsem hrobníkovi na ramena
zahlíd růžovýho delfína
a vrhám se z balkónu
po hlavě
do bazénu
s magickým oknem...
očistit podstatu
a přimísit se do komíhání...
Přečteno 338x
Tipy 52
Poslední tipující: hašlerka, Anita Buchtová, kroužek, Holis, Juraj Hrom, Veselý Drak, Indigo, voedor, Kapka, jita.1965, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)