Anotace: ...odlito ze sbírky - Drahocenné Kapky -
Už jsem na to přišel, proč. Mají strach, aby tu nebyl komunismus. To by všichni měli všechno a hlavně nikdo by neměl nic. A toho se bojej, že by neměli nic. Ti, co mají dneska nic, by chtěli všechno, a když si nakradou, tak se přesunou na stranu těch, co mají. Ale protože ze známých důvodů jsou zdroje omezené, začnou si krást navzájem. A jsme u toho. Prodávaj nám to, čeho maj nadbytek, a čeho je málo, to schovávaj, až nebude. Uf, to jsem se zas unavil přemýšlením, jdu si dát odpolední lahvinku červenýho.
06.07.2009 13:36:00 | Zasr. romantik
a dny plynou..
je to jako s elektřinou
benzínem a plynem
a bude to neustále
dokavaď se nerozplynem.
01.07.2009 16:49:00 | zenge