prázdninová...
Anotace: olé...alá...zvolalá...
tak jsem vykročil
na zmoklou plošinu
někdy trochu puritán
jindy nonkonformní
proti všem vším
v kapse
pár máslových sušenek
pod paží
středně velký
poštovně novinový stánek
s tabákem
kšiltovanou čepici
brýle proti slunci
na koukání
a projít se žhavou tváří
do jiných dimenzí...
na prázdniny
k tetě Lémy Krajníkové
do Rubylícovic
na planetě Poletízem
s majáky u lesů
a peprným mlýnem...
tam si lehnu
k tobě na střechu
Bosonožko....
do dírky v uchu
ti zavěsím samorost
vytáhnu padací most
pro tvou potěchu
rozbalím třešně
v čokoládě
a pustím řeku
k poslechu....
chceš
uděláme z hříchů přednost...
bytí se smyslně vine
brouk vášní prolezl hlavní
do hlavy nevinné
řečiště změnilo tvar
já přepůlil linku
ty ses usmála
schovala lístek myrty
mezi ňadry
a v záři ohňů
za víření bubnů
vzali jsme čáru
spolu
vstříct temnotám
počmárat pastelkama
bílé kaňky života...
Přečteno 348x
Tipy 59
Poslední tipující: Bíša, hašlerka, kroužek, Holis, Nút, Juraj Hrom, jedam, Indigo, floreciente, voedor, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)