Plášť noci
Úplněk bílý, černá Luna,
negativ mojí bledé tváře.
Noc šeptá slůvka tajuplná…
Už nechci plakat do polštáře.
Otvírám okno dokořán,
kočičí hlava, černé tělo.
Už nelež tady bez života.
Vím - dávno Tě to omrzelo.
Já ve spánku se usmívám,
plášť noci hodím přes ramena.
Samet tak hebký, hvězdná zář,
teď nahá jsem i oblečená.
Na cestě, kterou tuším sotva,
tak lehká, jako nikdy dřív.
Kroky se divně rozléhají.
Za mými zády tichý smích.
Přečteno 339x
Tipy 33
Poslední tipující: Dota Slunská, Vlk v rouše, Agniezka, enigman, staruska, NikitaNikaT., jedam, Juraj Hrom, Indigo, fab four, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)