noční obloha dokáže divy, občas i náznaky budoucnosti na ní můžeš zahlédnout - a nejen ty...
02.07.2009 18:41:00 | floreciente
Co se týče vodopádů, pamatuji si velmi dobře Krimmelský vodopád v Rakousku, byl jsem tam v červnu 2008 se třídou..byl to zážitek, protože jsem do té doby žádný takový velký vodopád neviděl :-)
02.07.2009 16:11:00 | Chancer