Už dávno jsem chtěl něco takového vyzkoušet..sjednocení, změněné vědomí..sám to nesvedu a v okolí nikoho takového neznám. I když kolikrát jsem zažil že jsem byl možná kousek za hranicemi vědomí jenže pak ihned následovalo probuzení :-)
02.07.2009 16:18:00 | Chancer
krása...
dostala jsem dárek...
pozdrav srdce
mezi zelenými lentilkami
děkuji všem potokům v jehličí a jednomu žéží :)
:o) to je hádanka co???:o)
02.07.2009 00:04:00 | Noc17
Povedla se, včetně názvu, je vážně vystihující a v básni je spousta krásných obratů, ST!
01.07.2009 23:53:00 | labuť