Jas očí..
Anotace: .. v súhvezdí Veľryby
Zase som na úteku
k hviezde menom Tau Ceti
na tomto skáj úseku
z očí mi jas nesvieti
zrušil som terč, potemnel
zrak, voslep cielia hmaty
lightning gun shooting z ich diel
neriešim (tela straty)
strmhlav do hviezdy vletím
hádam nepôjdu za mnou
chcem zmiznúť týpkom hentým
online prejsť hviezdnou bránou
zadarilo sa, sám som
priam v srdci hviezdy z plazmy
s vráteným očí jasom
a ohnivými vlasmi
je samučičká, sama
s prstencom prachu v mraze
nikto späť nevolá ma
sme bod.. v tme na obraze
Přečteno 347x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Agniezka, Tanzania, Elza511, toužím.jít.dál, enigman, bejbyyyy, Simísek, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)