Schovat se před bouřkou
Anotace: Ne před každou bouřkou se můžeš schovat v nonstop baru
Když je ulice prázdná
a marně se jí snažíš zaplnit
/poslední startkou/
ztratit se v kouři
V parku ti pod nohama praskají
větvičky /jako kůstky mrtvých příbuzných/
Tmou tě vede jediná
/odvážná můra/
Déšť pročistil vzduch
a lampy ti připravily
/falešné svítání/
Ne před každou bouřkou
se můžeš schovat v nonstop baru
Dnes ti cestu domů
ukážou jen dopravní značky
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: Lady Carmila- Políbená mlhou.., tukiy, enigman, Jana M., Bíša, Mbonita, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)