Anotace: Zeptal se jednou: "Kdo můžu být?" A celý život im nebyl.
Od hradu prastarého zbyli jen trosky
A porcelán zalepil zažloutlý prospekt.
Byt rytířem chtěl a nevyšli mu prachy
Dnes pouhý jen pruvodči třese se strachy.
Objevoval večer na sepsaní písně
A nyní převládá v tak nelidské tísni.
Prováděl poslochajic co řvou turistí.
Po zbytcích důstojností
Které se "vymstí".