Děkuji
Děkuji za kapky,
s příchutí soli,
jak každé zrození,
i jejich bolí.
Svou cestu nalezly,
do modrých očí,
vnímají přijetí,
přitom se loučí.
volné pokračování :
Děkuji za kapky,
jež jiné pojí,
za jejich umění,
co duši zhojí.
Kam všechno odnesly,
slzavé proudy?
Říkají učení
- život je z vody.
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: labuť, al-pacino, Psavec, Elisha, Blana, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)