Mr A.Z.
Anotace: ... při dnešním počasí potěší ...
Není malý,
sílí stále,
štípe, pálí,
ke zlé chvále.
Co pohltil,
nezná pohyb,
dost se postil,
- lká řečí ryb.
Klamat tělem,
zvládá hladce,
mylným teplem,
láká brance.
Chvíle volna,
tráví kresbou,
něžně, zvolna,
než ji vezmou.
S jménem jeho,
ti spříznění,
však od něho,
jsou přízemní.
Promiň mi už,
malíři krás,
že křičím: Kuš!
Zase je mráz.
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Blana, al-pacino, Mbonita
Komentáře (0)