Vlk, který je samotářem
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=tUt_m0Od42M&feature=related
Vlk, který je samotářem
Jsem vlk, který je samotářem
Jsem dívka, která pláče pod polštářem
Mé tělo je pouze kamufláží
Anděly tys mou tichou stáží
Slzy které topí smutek
A alkohol na zármutek
Všude láska kterou závidím
Já vždy pro všechny zklamáním
Uvnitř mého těla svadí boj
K sakru,zas nesnesitelný bol
Srdce versus hlava
Stop, má marná snaha…
Vysvětlovat se už nesnažím
V duši své hledám se, pátráním….
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Azazen, WAYWARD, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)