kávu si dopíja každý sám
na dne v šálke
od kávy,
ktorú si vždy každý dopíja sám,
driemu malé zrnka života,
nás dvoch..
bolo ich veľa..
viem..
aj tých odtiskov a obrysov z dlaní..
a naších pier na poháry..
áááááááách..
héééééj!
moment!
ale kde sa stratili tie moje?
žeby zablúdili..?
ahá,ahá-už ich vidím..............
ale?
čo to?
zas utiekli.
za tebou..
tak ma už milý nevyháňaj,
nedá sa rozkázať či porúčiť srdcu,
veď TO nevidíš?
Přečteno 284x
Tipy 16
Poslední tipující: Isquieasuus, Radek.oslov.Šafárik, floreciente, Házté, enigman, labuť, WAYWARD, al-pacino, Psavec, januve, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)