zatáčky
Na cestách hledal jsem cesty
a jediné co jsem našel
bylo teplo z mojí vesty
v těch krajích širích
co prochodil jsem
podél řek, údolím
městem i za lesem
nejblíž mi byl knír pod nosem
jsem poutník co plave
a svaté země kostely
a chrámy
a sochy budhy
a šála dalajlámy
tot jenom nejaké krámy
pindy staré mámy
flákám se na cestách
jenom tak v pantoflách
Přečteno 369x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, BERYL.K, Unyle Pěl, floreciente, Psavec, WAYWARD, al-pacino, Kapka, ziriant
Komentáře (5)
Komentujících (5)