básen
Vypiju si hlavu
to ty kurevské vzpomínky
tety dorty narozeniny
pohřby svatby
a jiné splíny
všechno nejlepší
pevný stisk u toho
občas chodím na hajzl
a viděl jsem i mrtvá zvířata
a bůh je kurva
dá vše
ale člověk podělí
člověk rozumí
napil jsem se
a pochčiju se do tepláků
Přečteno 404x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, BERYL.K, zenge, Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, WAYWARD, al-pacino, Mbonita, Tacca, Kapka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)