Příští čtvrtek
.
Zase černá, smutná noc
Odchází a jde spát
Den nový se probouzí
Vím, temný bude, s nocí zajde
Slunce k východu mě láká moc
Já chtěl bych sladký nektar sát
S tou, která mi nabízí
a) Ale vím, že to nejde
b) Přeju si, ať to vyjde
nehodící se škrtni
.
Přečteno 346x
Tipy 28
Poslední tipující: Mraveneček, Indigo, Házté, Bíša, padající do neznáma, hezule, enigman, labuť, Kapka, Psavec, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)