Zrcadlo..
Anotace: .. na konci světa
Za vesmírem už není další
myslela sis? - nic není snazší
než vopakovat dokolečka
že za vesmírem je vesmír.. tečka
byl jsem tam, proto věř mi, není
dalších Big Bangů kuropění
aniž bych byl moc rozhlížel se
v stavu totální dekomprese
zahlédl jsem jen zrcadlový
sférický odraz všech mlhovin
galaxií, hvězd statisíců
ůplňků, čtvrt a půlměsíců
v zrcadle viděl jsem pak Tebe
ze všech stran, jak jen jde to lépe
okouzlen krásou Tvého zjevu
upouštím dalších od objevů
vracím se zpátky, nic mi není
mysli si co chceš po přečtení
spouštíš Big Bang, teď si to schytám..
(třesky plesky z hvězd jsou pak tytam)
Přečteno 399x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Markéta Hl., Agniezka, Flamy, Alisa 16, Elza511, bejbyyyy, toužím.jít.dál, sophia92, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)