Anotace: Pokus o volnou báseň...doufám, že si to tady nikdo nevezme moc osobně...:)
ta se do tebe opřela
mně nepřipadá že tu někoho soudíš
a kdyby není to fuk?
25.10.2009 22:49:00 | zenge
Vyzvracená žluč
Nebo zlost
Nebo smutek
Nebo něha
Nebo láska.
přesně to jsou básně... co jiného?
03.07.2009 13:41:00 | Maro Deives
hmm, a kdo ti dal pravo soudit lidi na tomhle serveru? souhlasim, tenhle tvuj radoby vytvor nelze nazvat jinak nez nesmysl, ale dovoluji si te obeznamit s faktem, ze je zde prilis dobrych basniku, kteri nekladou jen nesmyslna slova pod sebe na papir, jak ty rikas.. a za ne mi tato " basen" prijde urazliva, poburijici a ano, nesmyslna.
Sadd.
03.07.2009 13:06:00 | saddova